Ο προπονητής των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, “έφαγε” πρόστιμο 50.000 δολαριών επειδή δήλωσε πως ο Λέοναρντ είναι… καλά!

0

Είναι μερικές φορές ο Ντοκ Ρίβερς ανοίγει το στόμα του και δεν κάνει… καλά.

Image

Οι Κλίπερς δέχτηκαν πρόστιμο 50.000 δολαρίων από το ΝΒΑ επειδή ο Ντοκ Ρίβερς δήλωσε πως ο Καουάι Λέοναρντ αισθάνεται… περίφημα! Πού είναι όμως το κακό σε όλο αυτό;

Θα θυμάστε ίσως πως ο Καουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε κατά των Μπακς στο πρώτο από τα back to back παιχνίδια που είχαν. Το ΝΒΑ έχει επιβάλλει κανονισμούς για τη μη συμμετοχή των παικτών άνευ λόγου και αιτίας. Ειδικά σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Θα πρέπει ο εκάστοτε παίκτης να αντιμετωπίζει όντως ένα θέμα με την υγεία του ή άλλο λόγο.

Ο Καουάι έχει μπει σε ένα πρωτόκολλο απουσίας του από συνεχόμενων βραδιών παιχνίδια, με το ΝΒΑ να έχει εγκρίνει την απουσία του επισήμως λόγω θέματος με το γόνατο του.

Όλα ως εδώ καλά. Έλα όμως που όταν ρωτήθηκε ο Ρίβερς για την κατάσταση του Λέοναρντ αυτός απάντησε το εξής: “Όλα πάνε καλά. Αισθάνεται σπουδαία. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σιγουρευτεί πως η υγεία του είναι εντάξει”. Ουπς…

Πες βρε άνθρωπε πως πονάει πού και πού. Πες ότι έχει ενοχλησούλες και τον προστατεύουμε. Φυσικά οι δηλώσεις του κρίθηκαν ασυνεπείς σε σχέση με την επίσημη εκδοχή της απουσίας του Λέοναρντ, οπότε το ΝΒΑ έκρινε σωστό να επιβάλλει το πρόστιμο.

“Μερικές φορές συμφωνείς με τα πρόστιμα, μερικές όχι. Δεν πειράζει. Είναι ένα πράγμα που έμαθα”, απάντησε ο Ρίβερς μόλις έγινε γνωστή η επιβολή του χρηματικού πρόστιμου.

Ο Λέοναρντ αφού ήταν… τέλεια, έπαιξε φυσικά κατά των Μπλέιζερς.


Image
Coffee House