Ο… Ρεαλιστής: Τι θα γινόταν με Σάιμον, Στυλιανού, Πασιαλή και Burns εκτός γηπέδου;

0

Με βάση την είκονα των δύο ομάδων πριν από τον τελικό Κυπέλλου, ο Κεραυνός έδειχνε το ΜΕΓΑΛΟ φαβορί για το double.

Όλη τη χρονία η ΑΕΚ χτυπήθηκε από άτυχες στιγμές, όπως ο τραυματισμός του Snider και οι αλλαγές προπονητή και ξένων παικτών. Η ατυχία συνεχίστηκε με τον Αντρέα Χριστοδούλου στον ημιτελικό του Final Four.

Ο Λείβας είχε 29 νίκες σε 30 παιχνίδια μέχρι που έγινε η ανατροπή των δεδομένων με τους καινούργιους τραυματισμούς της ομάδας. Ο Hollingsworth παίζει και δεν παίζει με το τραυματισμένο πόδι του, ο πενταδάτος Κορωνίδης να είναι σπίτι και να μην μπορεί να σηκωστεί από το κρεβάτι, ο Μαντοβάνη να είναι στον πάγκο και να βλέπει το παιχνίδι με πόνους στην μέση και ο Αντρέας Χριστοδούλου έχοντας χτυπήσει και χάσει την σεζόν, να βρίσκεται στην Ελλάδα για να κάνει εγχείρηση.

Μετά από όλα αυτά, η ομάδα βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια τον Κεραυνό (Κύπελλο, game 1, game 2). Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δύο από τις τρεις νίκες ήρθαν με επιβλητικό τρόπο!

Άρα πάμε στο game 5 με την ΑΕΚ να πρέπει να μετρηθεί, όπως ανάφερε και ο coach Λείβας στις δηλώσεις του, με ένα πλήρη Κεραυνό στον Στρόβολο. Σκεφτείτε τον Κεραυνό να έπαιζε χωρίς Σάιμον, Στυλιανού, Πασιαλή και με τον Burns μισό…

Ο Κεραυνός είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο για τους λόγους που αναφέραμε!

Και η τύχη παίζει ρόλο στο να πάρεις ένα πρωτάθλημα!

Coffee House