Όλα έτοιμα για τη γιορτή / Υπερθέαμα αστέρων στο τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

0

Αντίστροφη μέτρηση για το τουρνουά ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης, που θα γίνει στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» – Ελευθερία» το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τουρνουά στο ψηλότερο καλαθοσφαιρικό επίπεδο και ήδη προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Η συμμετοχή σπουδαίων ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη και η Πρωταθλήτρια του Ισραήλ Χαποέλ Χολόν καθώς και των καλαθοσφαιριστών παγκόσμιας εμβέλειας που έχουν στο δυναμικό τους, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον με τον κόσμο να έχει μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά τα ινδάλματα του.

Η προπώληση των πακέτων εισιτηρίων συνεχίζεται από το sold out ticket box https://www.soldoutticketbox.com/basketball-tournament-neophytos-chandriotis-2022/?lang=en , σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια και από τους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ημερήσια εισιτήρια διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Πληροφορίες στο 70003222. Το ενδιαφέρον του κόσμου συνεχώς αυξάνεται και αναμένεται να δώσουν αρκετοί το παρόν τους στους αγώνες του τουρνουά, δημιουργώντας και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Έχει την ευκαιρία το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να απολαύσει θέαμα ψηλού επιπέδου, με ομάδες που απολαμβάνει συνήθως μέσω της τηλεόρασης στους αγώνες της Ευρωλίγκα.