Ολυμπιακός: Το βράδυ που ξέχασε τις αρχές του

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες εξηγεί γιατί ο Ζίζιτς έκανε πλάκα στην άμυνα του Ολυμπιακού και θεωρεί τον εκνευρισμό στο τέλος του ματς, μεμονωμένο περιστατικό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ και η αλήθεια είναι πως το έκανε με έναν τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει. Βασικά για να είμαι πιο ακριβής και δίκαιος, η Μακάμπι νίκησε τον Ολυμπιακό και του έβγαλε στο παρκέ στοιχεία στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει φέτος.

Δεν ξέρω αν είναι συνήθεια ή τυχαίο γεγονός, αλλά για δεύτερη διαδοχική φορά οι Πειραιώτες έχασαν από μία ομάδα που βρισκόταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο. Η Φενέρ χωρίς ΝτεΚολό και Βέσελι και πίσω στην κατάταξη με εφτά νίκες, η Μακάμπι προερχόταν από οκτώ διαδοχικές ήττες και πίσω στην κατάταξη με εφτά νίκες.

Δεν υπάρχει λόγος να μπερδευτούμε όμως οπότε ας ξεκινήσουμε με τις αγωνιστικές συνθήκες οι οποίες καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Οι λόγοι της κυριαρχίας του Ζίζιτς

Ο Κροάτης σέντερ λογικά θα βρει σήμερα το πρωί στο e mail του την πρόσκληση για το NBA All Star που θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ. Ο Άντε Ζίζιτς έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού νικώντας κατά κράτος άπαντες. Δεν έκανε κάτι τρομερό, απλά τελείωνε ιδανικά όλες τις φάσεις κοντά στο καλάθι (10/12 δίποντα) και πως να μην το κάνει αφού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε όλες ήταν μόνος του.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του