Πάρις Παπαέλληνας: «Τι ποσά θα ζητούν οι Κύπριοι»…  

0

Ασφαλώς η διαχρονικότητα παρουσίας του κ. Πάρι Παπαέλληνα στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας, του δίνει κάθε δικαίωμα άποψης και γνώμης (τουλάχιστον) και αυτό, δεν είναι καν… ανάγκη να το πούμε εμείς.

Blue Island
 

Μέσα λοιπόν από τη συνομιλία που είχαμε μαζί του, γύρω από το θέμα αναστολής λειτουργίας του Γυναικείου τμήματος, ο πρόεδρος του Κεραυνού, αναφέρθηκε και στο άλλο μείζον ζήτημα της καλαθοσφαιρικής επικαιρότητας του τόπου μας, αυτό της μείωσης ξένων παικτών.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο οικονομικό κομμάτι της όλης υπόθεσης, προβλέποντας ότι σε 1-2 χρόνια, όσοι τάχθηκαν υπέρ της μείωσης σε τρεις, θα επανέλθουν ζητώντας αύξηση!

«Το ζήτημα αυτό, θα έχει να κάνει με τις απολαβές ή τα ποσά που θα ζητούν οι Κύπριοι παίκτες, ακριβώς όπως συμβαίνει και στις Γυναικείες ομάδες.  

Εκτιμώ λοιπόν, ότι με τι ποσά θα ζητούν οι λίγοι καλοί παίκτες που απέμειναν, οι ίδιοι οι παράγοντες που εισηγήθηκαν τη μείωση, θα επανέλθουν ζητώντας αύξηση με την δικαιολογία ότι οι ξένοι θα στοιχίζουν πολύ λιγότερα, από τους δικούς μας.

Θυμίζω ότι αυτό το φαινόμενο το είδαμε και προ 10ετίας!

Τότε που οι ίδιοι αυτοί παράγοντες, ζητούσαν να υπάρχει απεριόριστος αριθμός ξένων, ζήτημα πάνω στο οποίο πάλι είχα διαφωνήσει και πάλι ήμουν μειοψηφία»!

Star Balm