Πεδουλάκης: «Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς»

0

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (14/11, 21:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague και όπως είπε χαρακτηριστικά, ο μοναδικός τρόπος να υπάρχει ηρεμία είναι οι νίκες. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στάθηκε μεταξύ άλλων και στην κριτική που ασκείται στο πρόσωπό του, εξήγησε τους λόγους του αποκλεισμού, ενώ ανέλυσε και την γερμανική ομάδα.

Για τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

Για τον Αΐτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

Για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από την ήττα στην Πάτρα: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Παίξαμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Για την κριτική στο πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».