Πρωτάθλημα Γυναικών: Το ενδιαφέρον σε δυο μέτωπα

0

Με τις αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της πρώτης φάσης, συνεχίζεται σήμερα το Γυναικείο Πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον, είναι στραμμένο σε δυο αναμετρήσεις. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό που θα διεξαχθεί στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», όπου η ΕΘΑ υποδέχεται την ΑΕΛ.

Αν και βέβαια τα δεδομένα είναι τέτοια, που η αήττητη και πρωτοπόρος στον πίνακα, ομάδα της Λεμεσού προβάλλει ως πιο δυνατή, εν τούτοις τα αξιόλογα στοιχεία που έχουν παρουσιάσει οι κιτρινόμαυρες, τις καθιστούν ως υπολογίσιμες.

Τη στιγμή που η ΕΘΑ θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα, η ΑΕΛ έχει σα στόχο τη νίκη, που θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την πρωτιά με το πέρας της πρώτης φάσης!

Δύσκολη όμως θα είναι και η αποστολή της Ανόρθωσης, στη μοναδική αναμέτρηση της αγωνιστικής, που θα γίνει στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού», η πάντα υπολογίσιμη Αναγέννηση Γερμασόγειας υποδέχεται την Ανόρθωση, που θέλει μεν να συνεχίσει τις επιτυχίες, όντας προερχόμενη από τρεις στη σειρά νίκες, αλλά και να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το κύπελλο από τον Κεραυνό.

Ωστόσο η Αναγέννηση δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της στο σημερινό παιχνίδι!

Όσο για το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, αυτό που θα γίνει στο «Κ. Παπαέλληνας», ανάμεσα στον Κεραυνό και στο Phoenix MJ Basket Plus, τα ερυθροκίτρινα κορίτσια είναι μεν το φαβορί για το ροζ φύλλο, συνάμα με το ότι θέλουν να βάλουν και… στοπ, στο σερί των δυο διαδοχικών ηττών από τις οποίες προέρχονται στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Ανόρθωση.

Η δε ομάδα της Λεμεσού θα διεκδικήσει το ότι καλύτερο δυνατό σε αυτήν την πολύ δύσκολη αποστολή της.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΕΘΑ – ΑΕΛ (Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία, 16:00)

Αναγέννηση – Ανόρθωση (Σπ. Κυπριανού – 17:00)

Κεραυνός – Phoenix MJ Basket Plus (Κ. Παπαέλληνας – 18:30)

*Ρεπό έχει η ΕΝΑΔ