Ραγδαίες εξελίξεις με Μιλουτίνοφ: Γη και ύδωρ από Μπαρτσελόνα, ραντεβού με Αγγελόπουλους!

9

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις από το μέτωπο του ΑΣΕΑΔ, τις τελευταίες ώρες έχουμε ραγδαίες εξελίξεις από το “μέτωπο” του Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς η Μπαρτσελόνα μπήκε πολύ δυναμικά στη διεκδίκησή του και υπήρξε συνάντησή του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Από αλλού το περίμεναν, από αλλού ήρθε! Οι Πειραιώτες αναμένουν την απόφαση του Γκρεγκ Πόποβιτς για το αν θα αποφασίσει να τον φέρει από φέτος στους Σαν Αντόνιο Σπερς, κι εκεί που αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο “Coach-P” σκεφτόταν να τον αφήσει για άλλη μια χρονιά στο λιμάνι, ήρθε αρχικά το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τώρα η πρόταση της Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί τον θέλουν για νέο τους “πύργο” και του προσφέρουν γη και ύδωρ, με τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν σε “καθαρό” ποσό το 1.5 εκατομμυρίο ευρώ!

Η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό προβλέπει μόνο μπάι άουτ ύψους πάνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το ΝΒΑ και για την Ευρώπη δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα, κάτι που σημαίνει ότι αν η ΚΑΕ δεχτεί να μπει σε διαδικασία συζήτησης με την Μπάρτσα μπορεί να ζητήσει κυριολεκτικά… ό,τι θέλει για να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, η προτεραιότητα δεν είναι η πώλησή του, καθώς οι Αγγελόπουλοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω του όλα αυτά τα χρόνια και δεν θέλουν να τον χάσουν για κανένα τίμημα, ειδικά τώρα που έχει εξελιχθεί στον μεγάλο ηγέτη της ομάδας. Γι’ αυτό και συναντήθηκαν μαζί του!

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει όλο το περιεχόμενο της συζήτησης. Σίγουρα έγινε κουβέντα για την κατάσταση που υπήρξε φέτος και πήρε διαβεβαιώσεις πως όλα λύνονται και η νέα σεζόν θα είναι τελείως διαφορετική και παράλληλα του εξέφρασαν την επιθυμία τους για να υπογράφει επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του, που δεν θα φτάνει στα επίπεδα του ποσού που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα, αλλά θα είναι εξαιρετικά υψηλό. Ο ίδιος θέλει να μείνει στον Πειραιά, αν και ακόμα τα πάντα παραμένουν “ρευστά” και αναμένουμε ραγδαίες εξελίξεις εντός των ημερών, είτε με θετική, είτε με αρνητική έκβαση για τον Ολυμπιακό.