Ρικ Πιτίνο: “Οι Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ μας έχουν ανεβάσει επίπεδο”

4

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού τεχνικού στην κάμερα της Nova, λίγο πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού “πετάξει” για την Κωνσταντινούπολη:

“Δεν είναι έκπληξη να χάνεις εκτός έδρας. Έκπληξη είναι χάνεις στο γήπεδο σου. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αύριο (6/3), αλλά δεν είναι έκπληξη να χάνεις εκτός έδρας.

Η Νταρουσάφακα παίζει πάρα πολύ σκληρά με όποιον και αν αγωνίζεται. Είναι μια ομάδα που όσους πόντους και να χάνει, προσπαθεί να επιστρέψει και δεν παρατάει τα ματς ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε βελτιωθεί. Βέβαια μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ που μας δίνουν πολύ σκορ. Επίσης λέω στους παίκτες μου να μην εκτελούν άσκοπα τρίποντα. Πρωτίστως πρέπει να βάζουμε την μπάλα μέσα και αν δεν μπορούμε να την βγάζουμε έξω για κάποιο ελεύθερο τρίποντο. Αλλιώς δεν πρέπει να βαράμε τρίποντα χωρίς λόγο.”

O θρύλος του κολεγιακού πρωταθλήματος αναφέρθηκε και στην παρουσία του γιου του στα παρκέ του NCAA, εξαιτίας του οποίου ξενύχτησε: “Είχα να δω τον γιο μου που έπαιζε στο κολέγιο, κέρδισε. Ξύπνησα για να τον δω στις 3 μέχρι τις 6. Λογικά θα πάει στο NCAA March Madness, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο”.