(Σχόλιο για την βία στα γήπεδα) “Πολλά καμένα μυαλά/Φαίνεται δεν θέλει κανένας να λύσει το πρόβλημα”

0

Ο εκλεκτός συνάδελφος – αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Sigma, Θεόδωρος Καυκαρίδης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο Super Monday στην Digital TV, σε παράλληλη σύνδεση με τον αρχισυντάκτη του ΑΝΤ1 Παύλο Καδή και τον αρχισυντάκτη του Omega Ανδρέα Αναστασίου.

Ο Θ.Καυκαρίδης εξέφρασε ευθέως τις απόψεις του σχετικά με το θέμα της βίας στα γήπεδα με αφορμή όσα έγιναν την Κυριακή στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση:

“Μια πρωτοφανής κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Η κατάντια μας είναι ότι φτάσαμε να μιλάμε για αγώνες μπάσκετ και χάντμπολ, αν είναι υψηλού κινδύνου και τι θα γίνει και τη δεν θα γίνει. Δυστυχώς έχουμε πολλά… καμένα μυαλά, τα οποία αυξάνονται και πληθύνονται. Μια κατάσταση που περνά από την μια φουρνιά οπαδών στην επόμενη.

Επίσης έχουμε σοβαρότατη αδυναμία των Αρχών να το αντιμετωπίσουν με πολύπλευρο πλάνο εις βάθος χρόνου. Υπάρχει ευθύνη των γονέων, πως μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά; Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας αυτά που κάνουν τα επεισόδια. Δεν είναι παιδιά που… έχουν παραστρατήσει, όπως το παρουσιάζουμε. 

Η Πολιτεία πρέπει να μπει βαθιά αν θέλει να τα αντιμετωπίσει. Να μπει στα σχολεία, να συζητήσει. Να σταματήσει ο φανατισμός. Είμαστε 600-700 χιλιάδες άνθρωποι και κάνουμε πράγματα που κάνουν χώρες εκατομμυρίων που είναι πάρα πολλοί και δεν τους βρίσκουν.

Αν θέλεις να το λύσεις πρέπει να πας στην ρίζα του. Φαίνεται δεν θέλει κανένας”.

ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Coffee House