“Σκότωσε” την παίκτρια και γυρίζει σελίδα η… βασίλισσα Κάλια!

0

Η C2S ΑΕΛ δεν κατάφερε να κατακτήσει το 12ο σερί πρωτάθλημα στη γυναικεία καλαθόσφαιρα, χάνοντάς το από τον Κεραυνό σε έναν πέμπτο τελικό ιστορικής σημασίας, καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Κάλιας Παπαδοπούλου σαν παίκτρια!

Η σπουδαία Κύπρια πλέι μέικερ αποφάσισε να δώσει τέλος στη “λαμπρή” καριέρα της, αποφασίζοντας να “σκοτώσει” την παίκτρια μέσα της και πλέον γυρίζει σελίδα… Από το παρκέ, μεταφέρεται μόνιμα στους πάγκους, αναλαμβάνοντας μάλιστα τα ηνία της Εθνικής Γυναικών που ενεργοποιείται ξανά.

Για το πόσα πρόσφερε στο κυπριακό μπάσκετ, ό,τι και να πούμε θα ‘ναι λίγο. Η πορεία και η διαδρομή της τα λένε όλα. Πέραν της Κύπρου, όπου συνδύασε το όνομά της με την ΑΕΛ (έπαιξε για λίγο και στον Κεραυνό), κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα, αγωνιζόμενη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γαλλία.

Οι τίτλοι της αμέτρητοι, όπως και οι προσωπικές της διακρίσεις. Το τελευταίο διάστημα ήταν παίκτρια και προπονήτρια της “βασίλισσας”. Όσο δύσκολο κι αν ήταν αυτό, κατάφερε να το συνδυάζει με επιτυχία. Πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να διαλέξει το ένα από τα δύο και έχει όλα τα φόντα να αφήσει εποχή και στους πάγκους.