Σοφία Θεολόγου: «Να με θυμούνται στα καλύτερα μου»! (With our wishes for Happy birthday)

0

Tα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Σοφία Θεολόγου, η οποία ούτως ή άλλως είναι σήμερα… «αναγκασμένη» να κεράσει στους φίλους της!    

Blue Island
 

Της ευχόμαστε το ότι καλύτερο στη ζωή της, η οποία δεν… ξέρουμε πως θα της φαίνεται τώρα που αποχώρησε από την ενεργό δράση!

Παρακάτω, παραθέτουμε και κάποιες αποκλειστικές της δηλώσεις, σχετικά με την απόφαση της για να αποχωρήσει:

Ήταν η είδηση που η ίδια ανακοίνωσε προχθές, ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και που σκόρπισε το αίσθημα της έκπληξης, στο ευρύ καλαθοσφαιρικό μας κοινό, ειδικά αυτό στο Γυναικείο χώρο!

Η Σοφία, αποχώρησε λοιπόν από την ενεργό δράση και τη στιγμή που ακόμα και τώρα (και λογικά, για καιρό ακόμα) θα προσπαθήσει να… συνέλθει από το σοκ, εμείς επικοινωνήσαμε με την ίδια, για να μας πει δυο λόγια παραπάνω για αυτήν της την απόφαση:

«Σίγουρα, ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα επειδή… έτσι ξύπνησα τη μέρα κατά την οποία την ανακοίνωσα. Αυτό όμως που ήθελα, ήταν να αποχωρήσω και να με θυμάται ο κόσμος, στo απόγειο της καριέρας μου, πρωταθλήτρια»!

Είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή, όσο όμως και άκρως λογική η σκέψη της Σοφίας Θεολόγου, η οποία συμπληρώνοντας ανέφερε και τα ακόλουθα:

«Μέσα από μιαν πορεία 20 ετών, έχω δει και ζήσει πάρα πολλά. Έζησα όμορφες στιγμές, είδα τα όνειρα και τους στόχους μου, να πραγματοποιούνται και αυτό που θα κρατήσω για πάντα, είναι τις φιλίες που έχω κερδίσει, γιατί αυτές είναι που κρατάνε για μια ζωή»!

Star Balm