Στα… πράσινα χνάρια του Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο

0
ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που εντυπωσιάζει με την Εθνική Ελλάδος, βρίσκεται στη  μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού – Διαβάστε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης στο CB και τις ομοιότητες με την περίπτωση του Θανάση.

Ο αδερφός του, Θανάσης, αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα για δύο χρόνια, πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Μπακς.

Αντίστοιχο δρομολόγιο είναι πολύ πιθανό να κάνει και ο αδερφός του, Κώστας. ΝΒΑ-Παναθηναϊκός-ΝΒΑ.

Ο Κώστας έχει όλα τα φόντα να διαγράψει μια εξαιρετική καριέρα και η εμπειρία της Ευρωλίγκας φαντάζει ως ιδανική ώστε να γίνει πιο σκληρός και να μάθει στα δύσκολα. Οι σχέσεις της οικογένειας με τον Παναθηναϊκό είναι άριστες. Και ο Θανάσης έπαιξε με επιτυχία στο τριφύλλι και ο μικρότερος της οικογένειας, ο Αλέξανδρος είχε συμμετάσχει πρόπερσι στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι “πράσινοι” παρακολουθούν την περίπτωση του Κώστα, αν και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο προπονητής της ομάδας. Είτε είναι ο Όντεντ Κάτας είτε κάποιος άλλος. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, τότε θα δούμε και τι θα γίνει με τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τους λοιπούς μεταγραφικούς στόχους του “τριφυλλιού”, όπως είναι ο Νίκος Χουγκάζ.