Στον Αθλητικό Δικαστή ΑΠΟΕΛ ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ

0
Η Kυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι ο Αθλητικός Δικαστής κ. Ηλίας Λαμπίδης, στη συνεδρία ημερομηνίας 2/5/2022, θα εξετάσει τις πιο κάτω παραπομπές:
Αρ. υπόθεσης 27. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΠΟΕΛ για συμπεριφορά και/ή ενέργεια των φιλάθλων του η οποία προσβάλλει το φίλαθλο πνεύμα και διαταράσσει την τάξη και ευκοσμία στο γήπεδο, στον αγώνα Basket League ΑΠΟΕΛ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ημερομηνίας 27/4/2022.
Αρ. υπόθεσης 28. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ για συμπεριφορά και/ή ενέργεια των φιλάθλων του η οποία προσβάλλει το φίλαθλο πνεύμα και διαταράσσει την τάξη και ευκοσμία στο γήπεδο, στον αγώνα Basket League ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ημερομηνίας 21/4/2022.
Αρ. υπόθεσης 29. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΕΛ για συμπεριφορά και/ή ενέργεια των φιλάθλων του η οποία προσβάλλει το φίλαθλο πνεύμα και διαταράσσει την τάξη και ευκοσμία στο γήπεδο, στον αγώνα Γυναικών ΑΕΛ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ημερομηνίας 4/4/2022.
Αρ. υπόθεσης 30. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΠΟΠ για αδικαιολόγητη μη προσέλευση στον αγώνα τροχοκαθίσματος ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΠ ημερομηνίας 16/4/2022.
Αρ. υπόθεσης 31. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΠΑΕΕΚ για αδικαιολόγητη μη προσέλευση στον αγώνα Ανδρών Β1 PHOENIX MJ-ΠΑΕΕΚ, ημερομηνίας 10/4/2022.