Συμπεράσματα μόνο για την Ομόνοια

0

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ διεξήχθη στο κλειστό του Άγιου Δομέτιου χθες το απόγευμα με την πρώτη να επικρατεί 70-52.

Η Ομόνοια που στο προηγούμενο φιλικό είχε ηττηθεί από τον Κεραυνό με 47 πόντους διαφορά ήθελε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο αφού είχε να αντιμετωπίσει μια ΑΕΚ που δεν είχε στην αποστολή τους ξένους αθλητές της λόγω καραντίνας, ενώ απουσίαζε και το νέο απόκτημα της ομάδας Ιωάννης Γιανναράς.

Η Ομόνοια με «όπλο» την άμυνα κατάφερε να περιορίσει τους Jack P kai Σιζόπουλο, οι οποίοι προέρχονταν από πολύμηνη αγωνιστική απραξία.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έδωσαν την ευκαιρία σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Από την ΑΕΚ διακρίθηκε ο Μαντοβάνι ο οποίος δείχνει ορεξάτος και φέτος ενώ από την Ομόνοια ο Τριετάκοφ δείχνει να ωριμάζει με πιο καλά πατήματα στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση.

Πολύ καλά στοιχεία άφησε ο Αλέξανδρος Παναγίδης που είχε και τα γενέθλιά του χθες.

Ο νεαρός έχει την όρεξη αλλά και τον Τσαμπουκά να βοηθήσει την ομάδα του και ο Κούκουρης φαίνεται να τον υπολογίζει.

Ο Γεωργακούδης είχε καλά διαστήματα στο παρκέ και θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής φέτος και περιμένουμε με ανυπομονησία την εξέλιξή του.

ΥΓ: Σε δύο εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα.

ΥΓ1: Τα παιχνίδια στον Άγιο Δoμέτιο είναι δύσκολα για όλους τους παίκτες, για τη γραμματεία και τους διαιτητές, όταν δεν έχει κλιματισμό το κλειστό. Το φιλικό ξεκίνησε στις 18.30 και για όλους εμάς στις κερκίδες ήταν σαν να ήμασταν σε σάουνα. Σκεφτείτε τους αθλητές.

ΥΓ2: Ακόμα να δούμε την ΑΕΚ