Θα είναι ένας τελικός αντάξιος των αντρών

0

Καλησπέρα σε όλους!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε στο blog. Ευκαιρία λοιπόν ,ενόψει του τελικού κυπέλλου που είναι σε λιγότερο από 5 μέρες. Την Κυριακή, 7 η ώρα, στο κλειστό της Λάρνακας, στο Κίτιον θα γίνει η μονομαχία. Ένας τελικός el classico. Είμαι σίγουρη ότι θα διεξαχθεί ένας πολύ δυνατός αγώνας αφού και οι δύο ομάδες αποδείξαμε ότι είμαστε ισοδύναμες και η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιστεύω στην ομάδα μου , στα κορίτσια και στον προπονητή μας. Έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε και να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παρόλο που κακώς είχαμε σχεδόν ένα μήνα αποχή από αγώνες, βρήκαμε ευκαιρία να δουλέψουμε στα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο τελικό.

Με δυσαρεστεί το γεγονός ότι περίμεναν τις τελευταίες μέρες να ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του τελικού. Είναι κάτι που απλά μπορούσε να αποφευχθεί, αφού υπήρχε η ευκαιρία να διοργανωθεί την ίδια μέρα με τον τελικό κυπέλλου των αντρών. Είδαμε έναν πολύ οργανωμένο τελικό με πολύ ενδιαφέρον από τον κόσμο κάτι που οι ιθύνοντες έπρεπε να είχαν σκεφτεί, το να ενσωμάτωναν τον τελικό των γυναικών ούτως ώστε ο κόσμος να απολαύσει και τους δύο τελικούς και ταυτόχρονα να προβληθεί η γυναικεία καλαθόσφαιρα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει η ίδια προσπάθεια διαφήμισης και προβολής του τελικού γιατί θα είναι ένας τελικός αντάξιος των αντρών.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, μας χαροποιεί η εικόνα των γεμάτων κερκίδων και της δυναμικής ατμόσφαιρας πάντα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.
Ο καλύτερος ας κερδίσει!