Τι λέει το… Stoiximan και οι αποδόσεις του τρίτου τελικού

0

 

Με… ελαφρώς φαβορί τον γηπεδούχο Κεραυνό Στροβόλου άνοιξε η στοιχηματική εταιρεία-Κολοσσός τις τιμές της αναμέτρησης Κεραυνού-ΑΕΚ.

Συνυπολογίζοντας τον παράγοντα έδρα αλλά και το γεγονός ότι ο Κεραυνός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο (0-2) και με τυχόν ήττα η ΑΕΚ θα στεφθεί πρωταθλήτρια μέσα στο Στρόβολο η νίκη του Κεραυνού αποτιμάται στο 1.62 ενώ ή αντίστοιχη για νίκη-στέψη-σκούπα της ομάδας του Νικόλα Παπαδόπουλου στο 2.20.

Το χάντικαπ των πόντων δίνει προβάδισμα +2.5 πόντους στην ομάδα των Λαρνακέων (1.88) κάτι που σημαίνει πως θα πάτε ταμείο ακόμη και σε ενδεχόμενη ήττα των φιλοξενούμενων μέχρι και 2 πόντους ενώ το σενάριο να κερδίσει η ομάδα του Λειβαδιώτη υπερκαλύπτοντας και διαφορά 3 ή περισσότερων πόντων βρίσκεται στο 1.85.

Όσον αφορά τους συνολικούς πόντους της αναμέτρησης το όριο βρίσκεται στους 150.5. Η πρώτη αναμέτρηση χάρισε 174(!) πόντους 86-88, ενώ η δεύτερη μόλις 120(!) 67-53. Θεωρούμε το σύνολο πόντων και των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων πλασματικό αφού το πρώτο ματς στο Στρόβολο πήγε εξαιρετικά ψηλά σε σχέση με την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ενώ ο δεύτερος αγώνας ήταν κάκιστος ποιοτικά με τις 2 ομάδες να ‘τα σπάνε’. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Bet by Stoiximan λοιπόν και… καλή τύχη και καλά κέρδη σε ότι κι’αν επιλέξετε!