Τι σημαίνει ο Ραφαήλ για τον Απόλλωνα;

0

Λένε πως οι… σημαίες δεν θα πρέπει να κατεβαίνουν ποτέ από τον ιστό τους και ο Ραφαήλ Ελευθερίου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει παράβαση του κανόνα.

Ο διεθνής φόργουορντ ήρθε στους Λεμεσιανούς από τον Κεραυνό Στροβόλου, όπου δεν κατάφερε να βρει ρόλο ανάλογο του ταλέντου του κι αφού στην πρώτη του σεζόν απέκτησε χρόνο συμμετοχής και αυτοπεποίθηση, την περασμένη χρονιά εξελίχθηκε σε ηγετικό στέλεχος.

Κάποια στιγμή η σχέση του με τον Απόλλωνα πέρασε από… 40 κύματα λόγω των διοικητικών εξελίξεων που υπήρχαν, όμως μετά την έλευση της διοίκησης Ξενοφώντα Χαραλάμπους που επέφερε ξανά την ηρεμία, όλα μπήκαν σε σειρά, με τον ίδιο να αποφασίζει να παραμείνει στην ομάδα.

Μπορεί να δέχθηκε υψηλές οικονομικά προτάσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως ο ίδιος είχε πάντα ως προτεραιότητά του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Απόλλωνα, κι επειδή πέραν από εξαιρετικός επαγγελματίας, είναι και άνθρωπος με ήθος και αρχές, εν τέλει έμεινε πιστός και υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του για 2+1 με τη διοίκηση φυσικά να του καταθέτει φυσικά μια αξιόλογη προσφορά.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ραφαήλ, ο οποίος σημαίνει πολλά για τον Απόλλωνα, ενώ φυσικά και ο Απόλλωνας σημαίνει πολλά και για τον ίδιο, καθώς εκεί βρήκε χώρο και χρόνο να δείξει ποιος είναι και να εξελιχθεί πλέον σε σημαντικό στέλεχος και της Εθνικής ομάδας.

Το πολύπλευρο παιχνίδι του και η επιρροή του στα αποδυτήρια είναι σημαντικά στοιχεία για τον κόουτς Κουκούρη που στο πρόσωπό του βλέπει έναν άνθρωπο στον οποίο μπορεί να βασιστεί σε όλους τους τομείς στο πλάνο πρωταθλητισμού που έχει σε συνεργασία με τους διοικούντες για τη νέα του ομάδα.

Coffee House