Το μήνυμα Πάρι Παπαέλληνα… στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

0

Δηλώσεις παραχώρησε στο CB και ο ισχυρός άνδρας του Κεραυνού, Πάρις Παπαέλληνας λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα για την χθεσινή αναμέτρηση αλλά και ολόκληρη την σειρά κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ΑΠΟΕΛ σαν διοίκηση αλλά και στον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

“Ήταν μια εξαιρετική σειρά αγώνων, ήταν ένα παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ Κεραυνού και ΑΠΟΕΛ από τα παλιά. Κερδίσαμε το καθοριστικό τέταρτο παιχνίδι της σειράς χωρίς να είμαστε καλύτεροι γιατί υπήρξαν και κάποιες συγκυρίες. Οι Αμερικανοί μας δεν έπαιξαν καλά όμως ο καλύτερος Αμερικανός του ΑΠΟΕΛ τραυματίστηκε σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα ενώ ασφαλώς η καλαθόσφαιρα χρειάζεται ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΑΠΟΕΛ για την φιλοξενία που τύχαμε και τις δύο φορές που αγωνιστήκαμε στο Λευκόθεο καθώς επίσης και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που σε γενικές γραμμές υποστήριξε την ομάδα του θερμά σε κόσμια πλαίσια σεβόμενοι τον Κεραυνό σαν μία μεγάλη δύναμη του Κυπριακού μπάσκετ και ενός ιστορικού γειτονικού σωματείου της πρωτεύουσας.”