Το NBA και ο αθλητικός κόσμος των ΗΠΑ ενάντια στην ένοπλη βία!

0

Ο αθλητικός κόσμος των ΗΠΑ στέκεται απέναντι στην χρήση όπλων και της ένοπλης βίας!

Εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, από μεγάλους αθλητές των ΗΠΑ! Όπως ανακοίνωσε το ”Everytown for Gun Safety”, η μεγαλύτερη κοινότητα ενάντια στην χρήση όπλων και την ένοπλη βία στην Αμερική, δημιουργήθηκε ένα νέο συμβούλιο, με επαγγελματίες αθλητές να δραστηριοποιούνται ενεργά!

Συγκεκριμένα, οι Χοακίμ Νόα (ΝΒΑ), Ξαβιέ Ρόουντς (NFL), Ντελάνι Ουόκερ και ΝτεΆντρε Ουάσινγκτον είναι οι πρώτοι αθλητές, που βγαίνουν μπροστά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν με τα δικά τους μέσα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης Αμερικής!

”Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του κινήματος. Είναι σημαντικό για εμένα και την οικογένειά μου. Θα μπορέσουμε να χτίσουμε πάνω στη δουλειά του κινήματος και να ενημερώσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο για την υφιστάμενη κατάσταση και να δείξουμε ότι ο καθένας μας έχει ρόλο προς την ολική έκλειψη της ένοπλης βίας”, ήταν τα λόγια του σέντερ, μετά την επισημοποίηση της κίνησης αυτής.

Ήδη, έχουν δρομολογηθεί κάποιες καμπάνιες., με το γυναικείο ΝΒΑ να φοράει πορτοκαλί φανέλες, με στόχο να προωθήσει το μήνυμα του ”Everytown for Gun Safety”, ενώ στον τέταρτο Τελικό ανάμεσα σε Ουόριορς και Ράπτορς, θα βρεθούν 20 θύματα ένοπλης βίας στην ”Oracle Arena”. Επιπλέον και ο Στιβ Κερ θα φορέσει την χαρακτηριστική φανέλα της κοινότητας, κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου πριν το Game 4.

Coffee House