Τον απάτησε με την καλύτερή του φίλη!

0

Είναι να μη σου τύχει! Το περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από τρία χρόνια, μόλις πρόσφατα όμως βγήκε στη φόρα και αφορμή ήταν το ημερολόγιο της μπασκετμπολίστριας που έκανε το λάθος να το αφήσει εκτεθειμένο σε κοινή τους γνωστή, η οποία δε δίστασε να το διαβάσει και να τα μεταφέρει όλα… χαρτί και καλαμάρι στον “ενδιαφερόμενο”!

Η μπασκετμπολίστρια που λέτε, εκ του ανατολικού μπλοκ ορμώμενη, ήρθε στην Ελλάδα με περγαμηνές και στόχο να κάνει πρωταθλητισμό σε ομάδα της Α1 κατηγορίας με έδρα την Αθήνα (κάπου στο κέντρο). Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε, ωστόσο μια απόφασή της κόντεψε να της κοστίσει τη σχέση που διατηρούσε εκείνο το διάστημα με έναν… συνάδελφό της. Αιτία; Η κολλητή του αγοριού την οποία μόλις γνώρισε η “ηρωίδα” μας άρχισε να βλέπει παντού καρδούλες και φτερωτά αγγελάκια! Τα όσα περιράφονται στο προσωπικό της ημερολόγιο ανήκουν στη σφαίρα της λογοκρισίας, είναι δεδομένο πάντως πως οι δύο κοπέλες σύναψαν σχέση κρυφά και… ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Και για να σας λυθεί τυχόν απορία, το τρίτο πρόσωπο δεν ανήκει στο χώρο του μπάσκετ, αλλά του βόλεϊ. Ερωτευμένα κορίτσια ήταν, στην… μπάλα θα τα χαλάγανε; Ο… άντρας πάντως της παρέας έπεσε από τα σύννεφα μόλις του σφύριξαν τι είχε συμβεί εν αγνοία του προ τριετίας. Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι πως κάτι είχε υποψιαστεί, όμως η “δικιά” του αν και εκ του ανατολικού μπλοκ, όπως προαναφέραμε, τού έκανε την… Κινέζα. Δεν ξέρουμε αν στο παρκέ ήταν μετρ της προσποίσης (μπάσκετ πάντως ξέρει καντάρια όντας και διεθνής και με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες), ωστόσο στο γήπεδο της ζωής απέδειξε ότι είναι “μανούλα”! Είπαμε: να μη σου τύχει!