Τζένεραλ μάνατζερ Κινγκς για Βεζένκοφ: «Μπορεί να παίξει ΝΒΑ! Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε»

0

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ, έπλεξε το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ προαναγγέλοντας συζήτηση μαζί του.

Οι προθέσεις των Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοφ, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησαν με ανταλλαγή από τους Καβαλίερς φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρές, όπως φαίνεται και μέσα από τις δηλώσεις του GM τους:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκα. Είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ, έχει μέγεθος, είναι έξυπνος αμυντικός και παίζει έξυπνα στην επίθεση. Επηρεάζει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έχει ήδη αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα μπάσκετ στον κόσμο», τόνισε αρχικά.

«Αυτό που μας ιντριγκάρει είναι το μέγεθός του σε συνδυασμό με το καλό σουτ του. Έχει υψηλό ποσοστό στα τρίποντα και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Για μας είναι προτεραιότητα να προσθέσουμε καλό σουτ και θεωρούμε πως θα μπορούσε να βοηθήσει και θα ταιριάξει με τα άλλα κομμάτια της ομάδας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το στοιχείο αυτό για το μέλλον. Το ότι τα έχει καταφέρει στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και μπαίνοντας στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Είμαστε βέβαιοι πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένας ακόμη παίκτης που είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στους Κινγκς», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, στο οποίο-ωστόσο-υπάρχει ένα όχι απαγορευτικό buy out για το ΝΒΑ.