Βασίλης Σπανούλης: Η επιστροφή στο ΣΕΦ, εκεί που έγινε… βασιλιάς της Ευρώπης!

0

Αυτή η μέρα είναι διαφορετική από τις άλλες. Από κάθε άποψη. Το ΣΕΦ θα φορέσει τα γιορτινά του για ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο, έστω κι αν μιλάμε για επίσημη υποχρέωση, τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το Περιστέρι. Αυτό το παιχνίδι ωστόσο θα έχει έναν απόλυτο πρωταγωνιστή, που δεν θα βρίσκεται στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, αλλά στην άκρη του πάγκου.

Η ώρα για την πρώτη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο μέρος που για 11 χρόνια έγραψε τη δική του ιστορία και μετέτρεψε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης, είναι γεγονός. Το απόγευμα της Κυριακής το φαληρικό στάδιο αναμένεται να ζήσει μια ξεχωριστή στιγμή με πρωταγωνιστή μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε τα καλύτερα και πιο παραγωγικά μπασκετικά χρόνια της καριέρας του στο ΣΕΦ. Δεν θα είναι και δύσκολο να μπερδευτεί και αντί για να στρίψει δεξιά στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, να στρίψει αριστερά όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, την πόρτα των οποίων πέρασε τόσες και τόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύοντας αδιάληπτα για να κατακτήσει κάθε κορυφή στο άθλημα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Coffee House