ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από ΠΑΕΕΚ

0

Ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ για την στάση της ΚΟΚ σχετικά με αίτημα για αναβολή του αγώνα με την ομάδα Phoenix της Λεμεσού. 

Μας λυπεί ιδιαίτερα η στάση της κυπριακής ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας και συγκεκριμένα της επιτροπής αγώνων, όσον αφορά την αντιμετώπιση τους σε ένα απλό αίτημα για αναβολή.

Η ΠΑΕΕΚ είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες και ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας. Εδώ και 47 χρόνια παλεύουμε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην προσφυγιά να διατηρήσουμε την ομάδα σύμβολο της Κερύνειας. Πέρσι καταφέραμε εν μέσω πανδημίας να επαναδραστηριοποιήσουμε την ομάδα και φέτος είμαστε ανταγωνιστικοί και διεκδικητικοί στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Δεν ζητήσαμε τίποτε και απο κανένα που να μην το δικαιούμαστε.

Η τελευταία ενέργεια της ΚΟΚ αφήνει την ομάδα μας αποδεκατισμένη να αγωνιστεί σε ντέρπι κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι κάποιοι δεν θέλουν να δουν την ΠΑΕΕΚ εκεί που της αξίζει.

Στο αίτημα μας για αναβολή, του εξ αναβολή αγώνα μας με την ομάδα Phoenix της Λεμεσού, (ο οποίος αναβλήθηκε την πρώτη φορά απο την ΚΟΚ), λόγω του ότι δεν επετράπει στους στρατιώτες παικτες μας να αγωνιστούν η απάντηση ήταν αρνητική.

Το χειρότερο όμως είναι ότι, οι ίδιοι που απέρριψαν το αίτημα μας για αναβολή, προχώρησαν και ανέβαλαν τον αγώνα της Εθνικής Ενόπλων αποδεχόμενοι τους ίδιους λόγους που ισχυριστήκαμε εμείς καθώς και παλαιότερο αίτημα άλλης ομάδας για αναβολή λόγω τραυματισμών

Δεν θα ανεκτούμε καμία συμπεριφορά που πλήττει το κύρος και την αγωνιστικότητα της ΠΑΕΕΚ.

ΠΑΕΕΚ – ΚΕΡΥΝΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ