Επιστροφή στη δράση σε όλες τις διοργανώσεις μετά το τριήμερο

0

Επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και στα 3 Πρωταθλήματα του Χειμερινού από αυτήν την εβδομάδα, αμέσως μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Στο Πρωτάθλημα Λευκωσίας μπαίνουμε στην φάση των Προημιτελικών, με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων, στο Πρωτάθλημα Λεμεσού θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου, ενώ στο Πρωτάθλημα Γυναικών θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική. Ας δούμε αναλυτικά το μενού σε όλα τα Πρωταθλήματα:

Image

Πρωτάθλημα Λευκωσίας

Όπως ήδη ανακοινώσαμε από προχθές, το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Λευκωσίας, powered by Public, περιλαμβάνει τις 4 πρώτες αναμετρήσεις για την Προημιτελική Φάση των πλέι-οφ, οι οποίες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων 5-8. Και στις 4 αναμετρήσεις δύσκολα χωρούν προγνωστικά, αφού ναι μεν οι ομάδες 1-4 θεωρητικά φέρουν τον τίτλο του φαβορί, όμως και οι άλλες ομάδες έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής τόσο στην Κανονική Περίοδο, όσο και στα πλέι-οφ και δεδομένου ότι θα αγωνιστούν στην έδρα τους όλα είναι ανοικτά. Οι 4 αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας θα είναι:

Μέρα/ΏραΑγώναςΓήπεδο
Τρίτη, 20:40Γροθιά-Κερύνεια vs ΡΝ99Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου
Τετάρτη, 20:00Δήμος Έγκωμης vs EUC WarriorsΓυμνάσιο Έγκωμης
Τετάρτη, 21:00CyprusBasket vs Ρ&ΡΛύκειο Δασούπολης
Πέμπτη, 20:30Think Colour vs CrepalandΚλειστό Αγίου Δομετίου

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και γήπεδα των αγώνων του Πρωταθλήματος Λευκωσίας, καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων που ολοκληρώθηκαν μπορείτε να τα βλέπετε εδώ.

Πρωτάθλημα Λεμεσού

Η 10η και τελευταία στροφή της Κανονικής Περιόδου θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, με την διεξαγωγή 3 αναμετρήσεων, οι οποίες θα καθορίσουν και την τελική κατάταξη των ομάδων, ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν την εβδομάδα 02-05 Απριλίου. Η 1η θέση θεωρείται ήδη “καπαρωμένη” από τους Limassol Pistols, όπως και η 4η από τους Moufflons, ενώ ανοικτά είναι τα σενάρια για τις υπόλοιπες θέσεις, αφού Omega και Apollon Heat διεκδικούν την 2η και 3η, ενώ Αρθούρος και Καθολική αντίστοιχα την 5η και 6η. Το μενού της τελευταίας αγωνιστικής έχει ως εξής:

Μέρα/ΏραΑγώναςΓήπεδο
Τρίτη, 20:00Limassol Pistols vs MoufflonsΓυμνάσιο Ζακακίου
Τετάρτη, 20:00Omega vs Apollon Heat3o Λύκειο Αγ. Ιωάννη
Πέμπτη, 20:00Αρθούρος vs Katholiki BCΓυμνάσιο Επισκοπής

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και γήπεδα των αγώνων του Πρωταθλήματος Λεμεσού, την Βαθμολογία, καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων που ολοκληρώθηκαν μπορείτε να τα βλέπετε εδώ.

Πρωτάθλημα Γυναικών

Επιστροφή στη δράση θα έχουμε και στο Πρωτάθλημα Γυναικών, με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις Blue Cats και τις Moufflons, όμως και η άλλη αναμέτρηση ανάμεσα στις Black Panthers και τις All’D Stars έχει την δική της ξεχωριστή σημασία. Αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής έχει ως εξής:

Μέρα/ΏραΑγώναςΓήπεδο
Τρίτη, 20:30Black Panthers vs All’D StarsΓυμνάσιο Αγίου Βασιλείου
Τετάρτη, 20:30Blue Cats vs MoufflonsΓυμνάσιο Αγίου Δομετίου

Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχουν οι ETHA Court Queens.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και γήπεδα των αγώνων του Πρωταθλήματος Γυναικών, την Βαθμολογία, καθώς και τα αποτελέσματα των αγώνων που ολοκληρώθηκαν μπορείτε να τα βλέπετε εδώ.

Live μετάδοση

Η αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στην Think Colour και την Crepaland, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 20:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook.


Image
Coffee House