Νίκησαν ξανά τη NIVEA οι Παλαίμαχοι Αχιλλέα (pics)

0

Νέα νίκη επί της NIVEA για τους παλαίμαχους Αχιλλέα παρότι κατέβηκαν με μόλις έξι παίκτες!

Οι Παλαίμαχοι Αχιλλέα αγωνίστηκαν με έξι παίκτες έχοντας τις σημαντικές απουσίες των Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Δαμαλη, Φεσα και Κωνσταντίνου λόγω τραυματισμών.

Απέναντί τους είχαν να αντιμετωπίσουν μια NIVEA που καιγόταν για τη νίκη και παρατάχθηκε ενισχυμένη με τον Μάτιτς, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα.

Οι έξι του κόουτς Παναγιώτη Γιαννά που βρέθηκαν στο παρκέ τα έδωσαν όλα και με ηγέτη τον Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη έκαναν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι.

Το ημίχρονο έκλεισε με 45-26 αφού οι παίκτες της NIVEA ήταν πολύ άστοχοι. Στην επανάληψη η NIVEA μην έχοντας να χάσει τίποτα αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στους έξι πόντους (51-45) με μπροστάρηδες τους Ζαχαρίου και Μάτιτς, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ηλιάδης.

Ακολούθως, η άμυνα του Αχιλλέα σοβαρεύτηκε και με επιθετικό ξέσπασμα των Γεωργίου και Παπαδόπουλου και τις «βόμβες» του Σωκράτη η διαφορά έφτασε στο +17 (67-50) με αποτέλεσμα όλα να κριθούν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 73-63.

Από τον Αχιλλέα δεν υστέρησε κανένας. Εκπληκτικοί ήταν οι Ζάκης και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ενώ από πλευράς NIVEA ξεχώρισε ο Ηλιάδης, ενώ οι Κούνας, Ζαχαρίου και Μάτιτς κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα.

ΠΑΛ ΑΧΙΛΛΕΑ: Σωκράτους 11(3), Κ Θεοχαρίδης 19(3), Ν Θεοχαρίδης 4(1), Γεωργίου 8(2), Α Παπαδόπουλος 20(1), Ζ Παπαδόπουλος 11

 

NIVEA: Αθανασίου, Matic 6, Ε.Παπαέλληνας 2, Κουννάς 5(1), Μακρής 13(1), Ζαχαρίου 10(2), Ηλιάδης 14, Γ Παπαέλληνας 9(1), Ζαλούμης, Ασσιώτης 4, Αριστοδήμου

 

 

Coffee House