Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια της Εθνικής Γυναικών, Στέφανη Γεωργίου, μίλησε στη κάμερα της ΚΟΚ αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 20 μέχρι τις 25 Ιουλίου 2021.

Για τους αγώνες υπάρχουν λίγα διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία προπωλούνται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα Tickethour.com.cy και από τα ACS Couriers Παγκύπρια. Πατήστε εδώ για να βρείτε την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων.

Για το τουρνουά θα εκδοθούν μόνο κανονικά εισιτήρια και πακέτα εισιτηρίων. Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την πρώτη δόση, ή αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης εάν νόσησαν τους τελευταίους 6 μήνες ή να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα από εξέταση PCR ή από rapid test αντιγόνου το οποίο εκδόθηκε το αργότερο μέχρι 72 ώρες πριν την ώρα έναρξης του καλαθοσφαιρικού αγώνα. Πέραν των πιο πάνω, απαραίτητη είναι και η υπόδειξη κάρτας φιλάθλου.

Δώρο ξυριστικές μηχανές Gillette με κάθε εισιτήριο

Όσοι αποκτήσουν εισιτήριο αγώνα στις τέσσερις αναμετρήσεις της Εθνικής Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, θα λάβουν για κάθε εισιτήριο μία Gillette Venus ξυριστική μηχανή αξίας €8.80. Η παραλαβή θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου.

Visit Cyprus
Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου είναι πάντοτε διαχρονικός υποστηρικτής της Κυπριακής καλαθόσφαιρας! Χωρίς την υποστήριξη από το Υπουργείο Τουρισμού, αθλητικές διοργανώσεις σαν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA, δεν θα ήταν δυνατό όπως πραγματοποιούνταν στην Κύπρο.