Τονώνει το παρόν και ενισχύει το μέλλον

0
Νικόλας Θωμά
nikolas-thoma-107x150
Του Νικόλα Θωμά

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε,

Blue Island
 

Μετά τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό, στα οποία ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί και τα χάσαμε στις λεπτομέρειες, σειρά παίρνει σήμερα η Ομόνοια με την οποία λίγο πολύ έχουμε κοινούς στόχους.

Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο αυτό παιχνίδι όπου θέλουμε να κατακτήσουμε την νίκη.

Σίγουρα οι άμυνες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει και ας ελπίσουμε όλοι να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι στο κλειστό του Αυγόρου.

Θα ήθελα να κάνω και μια αναφορά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, σε συγκινησιακό περιβάλλον και στην οποία βραβεύτηκαν οι «θρύλοι» της ΕΝΠ: παίκτες, προπονητές και παράγοντες που σύμφωνα με το κριτήριο του κόσμου βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΕΝΠ.

ΜΙΑ πραγματικά σπουδαία πρωτοβουλία από τα παιδιά του τμήματος καλαθόσφαιρας που τονώνει και βοηθάει την καλαθόσφαιρα γενικώς και καλό θα είναι να γίνονται συχνότερα γιατί το να τιμάς το παρελθόν τονώνει το παρόν και ενισχύει το μέλλον.

Καλό διήμερο να έχουμε και να απολαύσουμε ωραία παιχνίδια.

ΥΓ1 Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν μέσα στους «θρύλους» της δεκαετίας μου, αλλά και στους top5 all star όλων των εποχών. Μεγάλη τιμή και δύναμη να συνεχίσω πιο δυνατά αυτήν την δύσκολη χρονιά.

ΥΓ2 Με την οικογένεια σου δίπλα σου μπορείς να είσαι πάντα πιο δυνατός και τους ευχαριστώ για αυτό.

ΥΓ3 Μπράβο και πάλι στην ΑΕΚ των Κυπρίων παικτών και του Ανδρέα, του Βασίλη, του Χάρη και όλων αυτών που την στηρίζουν τόσα χρόνια. Ζήστε το παιδιά, χαρείτε το.

Star Balm