Βγάζει νέο Δ.Σ η ΑΕΛ

0

H ΑΕΛ ενημερώνει για την Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στο Yellow Pride Cafe που βρίσκεται στο γήπεδο μας «Νίκος Σολομωνίδης» την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19:00.

Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα γίνει παρουσίαση για έγκριση της Έκθεσης των Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου για το έτος 2019. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των μελών και συζήτηση για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου όπως επίσης ανασκόπηση της χρονιάς από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια θα λάβει χώρα η διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να στείλουν γραπτώς τις υποψηφιότητες τους στα γραφεία του Σωματείου στη διεύθυνση Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012 Λεμεσός. Επίσης μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους τηλεφωνικός στα τηλέφωνα 99636487 ή 99620071.

Με εκτίμηση,
Διοικητικό Συμβούλιο Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού