Βραβεία ΚΟK: Καλύτερη καλαθοσφαιρίστρια Κ14 η Ελένη Κυρμίζη

0

Ο Κεραυνός θα έχει την τιμητική του στα βραβεία της ΚΟΚ! Καλύτερη καλαθοσφαιρίστρια για τις Κ14 ψηφίστηκε η Ελένη Κυρμίζη μετά από ψηφοφορία που έγινε από την επιτροπή της ΚΟΚ.

Ανακοίνωση του σωματίου Κεραυνού

Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε ενημερωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ότι η καλαθοσφαιρίστρια του Σωματείου μας Ελένη Κυρμίζη, μετά από ψηφοφορία των σωματείων και των Ομοσπονδιακών προπονητών, έχει αναδειχθεί ως η καλύτερη καλαθοσφαιρίστρια Κ14 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Η τιμητική αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών, της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για το άθλημα η οποία επιβραβεύεται για το ταλέντο αλλά και τη συνολική της προσφορά στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για την περίοδο 2022-23.

Ως Σωματείο νιώθουμε περήφανοι καθώς είναι δείγμα της μεθοδικής δουλειάς που πραγματοποιείται στην ακαδημία μας, της επαγγελματικής καθοδήγησης από το τεχνικό επιτελείο και του προπονητή της.

Συγχαρητήρια στην Ελένη και στις συμπαίκτριές της αφού η ατομική επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και της αφοσίωσης στους στόχους που είχαν θέσει.

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them” – W.D.

Η Έλενα θα τιμηθεί στη φετινή Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο Royal Hall στην Λευκωσία.

@elenik_22

#keravnos #basketball #keravnosbc #basketballplayer #strovolos #CyprusBasketball #basketballfederation

#basketballneverstops #dreambig #congratulations #bestplayer #womensteam #keravnoswomensteam #celebration

#Season2022_23 #championship

Video Player