Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

0
Νικόλας Θωμά

nikolas-thoma-107x150Καλησπέρα και καλό μήνα.

Image

Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε με συναρπαστικούς αγώνες στο ίσως πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ομάδες με γεμάτα ρόστερ,ποιοτικούς ξένους και επιτέλους ενεργή συμμετοχή των κυπρίων καλαθοσφαιριστών δημιουργούν ένα γερό κράμα και μια βεβαιότητα ότι το ενδιαφέρον θα είναι όλο και πιο έντονο.

Για την ομάδα μου ήταν ένα δύσκολο σαββατόβραδο αφού τίποτα δεν λειτούργησε από όσα είχαμε προετοιμάσει και σχεδιάσει όλη την εβδομάδα με αποτέλεσμα να δεχθούμε την πρώτη μας ήττα στην έδρα μας και μάλιστα με μεγάλη για τα δεδομένα μας διαφορά.

Το λυπηρό είναι ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο Αυγόρου να μας δει και ήταν περισσότερος από το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Δυστυχώς παρά την σκληρή δουλειά που κάναμε με τον προπονητή μας δεν μας βγήκε το παιχνίδι και το πλάνο μας πήγε στράφι.

Αυτά όμως είναι μέσα στον αθλητισμό που δεν γίνεται πάντα να τρέφεσαι με χαρές αλλά θα υπάρχουν και οι κακές νύχτες με ήττες σαν αυτή από την ΕΘΑ.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και ελπίζουμε τα αποτελέσματα αυτής να βγούν και στο γήπεδο. Για αυτό και καλώ όσους ήταν δίπλα μας να παραμείνουν δίπλα μας και να μας στηρίζουν όσο μπορούν.

Επόμενο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ και εκεί θα πρέπει να δώσουμε το 110% για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από το Λευκόθεο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο μπράβο στην ΑΕΚ για την μεγάλη της νίκη και πρόκριση,πραγματικά χαρήκαμε όλοι για αυτόν τον άθλο.

Σας ευχαριστώ,καλό μπασκετικό μήνα και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Νικόλας Θωμά

ΥΓ1 Μπράβο και στην εφηβική μας ομάδα που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και είναι πρώτη στο πρωτάθλημα.

ΥΓ2 Συγχαρητήρια σε όσους προπονητές ακαδημιών αφιερώνουν ώρες ατελείωτες για να μάθουν τους μπόμπιρες τα βασικά του αθλήματος.

ΥΓ3 RIP Νεόφυτε…

Coffee House