ΑΠΟΦΑΣΗ/Ακύρωση χωρίς πρωταθλητές

0

Τις αποφάσεις της μετά την ψεσινή συνεδρία ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού:

Image

Σε συνεδρία που παρακάθησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ), στις 11 Ιουνίου, 2020, αποφάσισε μετά από ενδελεχή και προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων την τελεσίδικη ακύρωση όλων των Πρωταθλημάτων του Εαρινού Εξαμήνου που αναστάληκαν.

Ως εκ τούτου σε όλα τα ακυρωθέντα Πρωταθλήματα δεν θα αναδειχθούν Πρωταθλητές.

Παρόλα αυτά γίνεται μελέτη κατά πόσο είναι εφικτό κάποια από Ατομικά Αθλήματα που προκηρύχθηκαν και δεν ξεκίνησαν λόγω της πανδημίας, να διεξαχθούν κατά το Χειμερινό Εξάμηνο του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2020–2021.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι τα Πανεπιστήμια μας έγκαιρα και πολύ σωστά, από τις πρώτες μέρες της Πανδημίας μετέτρεψαν όλες τις Συναντήσεις / Συνεδρίες σε διαδικτυακές για άμεση προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων με βάση πάντοτε και τα σχετικά διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παράλληλα επισημαίνουμε την ακύρωση από τη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (EUSA) των EURO GAMES που θα γίνονταν στο Βελιγράδι και θα λάμβαναν μέρος τα Πανεπιστήμια Μέλη της ΚΟΠΑ.

Επίσης η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (FISU) ακύρωσε όλα πρωταθλήματα της μέχρι το τέλος του 2020, με αποτέλεσμα και την ακύρωση της συμμετοχής των αθλητών μας, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Cycling, Beach Volley, Canoe sports και Shooting.

(Το FISU FORUM και το Volunteer Leaders Academy θα γίνουν διαδικτυακά).

Image
Coffee House