Απόψε η μεγάλη γιορτή του Χειμερινού, το All-Star Game 2024!

0

Η μεγάλη μέρα για την γιορτή του Χειμερινού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας έφτασε. Το 3ο All-Star Game είναι γεγονός και θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στο κλειστό του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία. 

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες, το All-Star Game 2024 διοργανώνεται και για την στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων – Μοναδικά Χαμόγελα, για το σκοπό αυτό προαιρετικά όσοι θέλουν θα μπορούν στην είσοδο να κάνουν την εισφορά τους στα μέλη του Συνδέσμου που θα είναι παρόντα. 

Το φετινό All-Star Game θα αρχίσει λίγο μετά τις 19:00 και θα αρχίσει με τον αγαπημένο σε όλους Διαγωνισμό Τριπόντων, στον οποίο θα λάβουν μέρος ορισμένοι από τους καλύτερους σουτέρ του Πρωταθλήματος. Δείτε τους φετινούς διαγωνιζόμενους αναλυτικά εδώ

Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού, θα αρχίσει γύρω στις 20:30 ο καθ’ αυτός αγώνας του All-Star Game, ανάμεσα στην Blue Team και την Orange Team. Σε αυτό τον σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τα ρόστερ και τους προπονητές των 2 ομάδων. 

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, θα διεξαχθεί και η Βράβευση των Κορυφαίων της φετινής σεζόν, δηλαδή των 3 πρώτων καλαθοσφαιριστών που πρώτευσαν στις σχετικές κατηγορίες όλων των στατιστικών που τηρούνταν στο πλαίσιο της Κανονικής Περιόδου. Εδώ όλοι οι αθλητές που θα βραβευθούν. Τις απονομές των βραβείων θα κάνουν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Γιάννης Ιωάννου, εκπρόσωπος του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, της εταιρείας Public, καθώς και Μέλη του Δ.Σ. του Χειμερινού Πρωταθλήματος.

Image
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του All-Star Game 2024:

19:00-19:15 | Ζέσταμα για Διαγωνισμό Τριπόντων
19:15-19:45 | Διαγωνισμός Τριπόντων (Α’ Φάση)
19:45-20:00 | Διαγωνισμός Τριπόντων (Τελικός)
20:00-20:30 | Ζέσταμα για All-Star Game
20:30-21:00 | All-Star Game (A’ Ημίχρονο)
21:00-21:15 | Βραβεύσεις κορυφαίων της σεζόν
21:15-22:00 | All-Star Game (Β’ Ημίχρονο)

Η αποψινή γιορτή της ερασιτεχνικής καλαθόσφαιρας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook.

Image
Coffee House