“Γεμίζει” το οπλοστάσιο η Α.Ε.Π Φυλακών με ψώνια από… Warriors (pics&vid)

0

Η ομάδα των Δεσμοφυλάκων μετά και την περσινή μετριότατη πορεία, ακολουθώντας το “trend” της εποχής δείχνει να θέτει τις βάσεις για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί ο κορυφαίος παίκτης στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας Κύπρος Δημητρίου, επιστρέφει μετά το πέρασμα του από τους EUC Alumni Warriors BC στα γνωστά και αγαπημένα του λημέρια και αναμένεται να επωμιστεί το ρόλο του φυσικού ηγέτη της ομάδας.

Μαζί του επιστρέφει και το “θωρηκτό” της ομάδας Αντώνης Παρασκευά που καπαρώνει λογικά τη θέση 5 στο αρχικό σχήμα. Να μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι 2 τους ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα των Φυλακών έφτασε πριν από 3 χρόνια στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας με τους 2 κυρίους που προαναφέραμε να κάνουν πράγματα και θαύματα.

Μαζί τους θέση έχουν κλείσει ο πρώην κόμπο-γκαρντ των Warriors, Αντώνης Στυλιανού που αναμένουμε να “καβαντζάρει” τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ καθώς και ο επίσης πρώην Πολεμιστής Γιάννος Χατζηγεωργίου (γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως “Ρόντμαν των φτωχών).

Οι Δεσμοφύλακες έχουν πάρει φόρα και κατέθεσαν επίσημη πρόταση και στον Ανδρέα Μιχαήλ (Καπλάνη) που όμως πολιορκείται και από τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου.

Οι πρώτες ενδείξεις πάντως δείχνουν πως το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας αναμένεται ΚΑΙ φέτος συναρπαστικό!

BONUS : Σαν μπόνους από τη σελίδα μας βίντεο με μια συνεργασία βγαλμένη από… το μέλλον αφού Δημητρίου, Παρασκευά και Στυλιανού συνδοιαστηκαν άψογα με τον τελευταίο να πυροβολεί από τα 6.75!

IMG_1913

Image


Coffee House