Η NIVEA “καλωσόρισε” τους Δικηγόρους στην Α’ κατηγορία!

297

Η ομάδα του Πάρη Παπαέλληνα ξεκίνησε με νίκη τις φετινές τις υποχρεώσεις αφού κέρδισε εύκολα τη νεοφώτιστη ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου με 79-42. 

Με τους Matic και Ζαχαρίου να τραβούν το κουπί στο σκοράρισμα ξεκίνησε η αναμέτρηση με τους Δικηγόρους να δείχνουν κάπως αγχωμένοι και μουσιασμένοι από το πρώτο τους παιχνίδι στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Ο μόνος που έδειχνε να έχει μάτι που γυαλίζει ήταν ο point guard των φιλοξενουμένων Χρίστος Διονυσίου που με 7 δικούς του προσωπικούς πόντους προσπαθούσε να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι με το δεκάλεπτο να βρίσκει τη NIVEA μπροστά με 18-9. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των φιλοξενουμένων άρχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση κυρίως με τους Παπαπέτρου και Λαμπίδη όμως ο Πάρης Παπαέλληνας έκανε επίδειξη όλων των όπλων που διαθέτει το οπλοστάσιο του άνοιξε την ψαλίδα με τους Zaric, Γρηγορίου και Lukic να παίρνουν τη σκυτάλη και το ημίχρονο να κλείνει στο 39-23. 

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου η ομάδα της NIVEA και με τον Matic να έχει πάρει ανάσες άρχισε να πυροβολεί αδιάκριτα και με τους Ζαχαρίου και Μακρή  να τον σιγοντάρουν η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 26 (62-36) με την ομάδα του Παπαέλληνα παρά την πρεμιέρα να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους αναπληρωματικούς των -τυπικά- γηπεδούχων να συνεχίζουν ν’ανοίγουν τη διαφορά με την κόρνα της λήξης να βρίσκει το σκορ στο 79-42. 

*Αρκετά καλός βαθμός ετοιμότητας της NIVEA παρά το γεγονός ότι αργεί συνήθως να ρολάρει. 

**Σαν το παλιό καλό κρασί ο Vlado Lukic που κάθε χρόνο φαίνεται νεότερος. 

***Αρκετά αγχωμένοι οι φιλοξενούμενοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι 

NIVEA : Στυλιανίδης 2, Lukic 15(3), Matic 15(3), Zaric 5, Μακρής 11(1), Παπαέλληνας Γ 4, Ζαχαρίου 11, Γρηγορίου 9, Ασσιώτης 5, Παπαέλληνας Ε 2 

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας : Διονυσίου 7(1), Γεωργίου 2, Πογιατζής 2, Λαμπίδης 6(1), Τταουσιάνης 3, Παπαπέτρου 10, Βορκάς 12(2)