Στυλιανού: Το πρώτο βήμα προς το στόχο μας…

0

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την πρώτη μας επαφή μέσω του cyprusbasket πριν από την πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου. 5 μήνες, 20 παιχνίδια, ατελείωτες ώρες προπόνησης έχουν περάσει και επιτέλους έφτασε η περίοδος που περιμέναμε με ανυπομονησία από την έναρξη της προετοιμασίας. Τα playoffs ξεκινάνε αύριο και οι ομάδες που είχαν βάλει σαν στόχο το πρωτάθλημα, μέσα σ’ αυτές και η ομάδα μου, ο Κεραυνός, προπονούνται και προετοιμάζονται αρκετούς μήνες για να παρουσιάσουν το καλύτερό τους πρόσωπο αυτή την περίοδο και να είναι 100% έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η διεκδίκηση του τίτλου για την ομάδα μου ξεκινάει αύριο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό του Στροβόλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Αύριο αρχίζει, αλλά τίποτα δεν τελειώνει εκεί, γιατί το εισιτήριο για τον τελικό θα το πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, είτε χάσει, είτε κερδίσει τον πρώτο αγώνα.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ομάδα που θα πατήσει καλύτερα στο γήπεδο, θα βάλει τους δικούς της κανόνες και θα δείξει στον αντίπαλο ότι θα πρέπει να ματώσει για να σκοράρει, ή να διεκδικήσει μια χαμένη μπάλα, θα είναι η ομάδα που θα έχει το πάνω χέρι σε ολόκληρη τη σειρά των ημιτελικών. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα για να πάρουμε τις 6 νίκες που απαιτούνται για να στεφθούμε πρωταθλητές.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει στα ημιτελικά και να ευχηθώ καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες, με μικρότερα budget, που είχαν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλώ λοιπόν όλο τον κόσμο του Κεραυνού να γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει την ώθηση που θέλουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τον στόχο μας.

Καλή αρχή