ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

0

stylianou mikriΚαλησπέρα και καλό μήνα.
Ξεκινώντας συγχαίρω την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός σάιτ που αφορά το Κυπριακό Μπάσκετ, κάτι που έλειπε από την αθλητική ενημέρωση του νησιού. Εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη στο cyprusbasket και σε όλους τους συντελεστές του.

Αποτελώντας κι εγώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας, θα μοιράζομαι μαζί σας μέσω του προσωπικού μου blog, τις σκέψεις μου και τις εντυπώσεις μου για το μπάσκετ και το Κυπριακό πρωτάθλημα, ενθαρρύνοντας κι άλλους να συμμετέχουν σε αυτό.

Έπειτα από 3 χρόνια παρουσίας μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα της Α1 και της Α2 κατηγορίας, η φετινή χρονιά με βρίσκει στην Κύπρο και στην ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Κεραυνού, γιατί αποτελεί σταθερά εδώ και χρόνια μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Κυπριακού Μπάσκετ. Μετά από μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίας και φιλικών αγώνων, επιτέλους ήρθε η ώρα να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό και δυνατό ξεκίνημα που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος. Σας αφήνω με τις ευχές μου για υγεία σε όλους τους αθλητές, χωρίς τραυματισμούς και φυσικά καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Τα λέμε την άλλη εβδομάδα.

Νίκος Στυλιανού

Coffee House